NÄDALA PERSOON Oleg Ossinovski: mina olen see saba liputav kutsikas (9)

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Nõukogude Liit suunas Leningradi raudteeinstituudi lõpetanud 22-aastase Oleg Ossinovski Tapa depoo meistriks, kellel oli 70 alluvat. 35 aastat hiljem juhib ta oma 13. korruse kabinetist Skinest Gruppi ja rohkem kui tuhandet inimest. «Esimene aasta Tapal oli täielik katastroof, teine oli kergem ja kolmandal võisin piltlikult öeldes kabinetis suitsu teha, sest kõik toimis nii, nagu vaja,» võtab ta oma meetodi kokku.
Nõukogude Liit suunas Leningradi raudteeinstituudi lõpetanud 22-aastase Oleg Ossinovski Tapa depoo meistriks, kellel oli 70 alluvat. 35 aastat hiljem juhib ta oma 13. korruse kabinetist Skinest Gruppi ja rohkem kui tuhandet inimest. «Esimene aasta Tapal oli täielik katastroof, teine oli kergem ja kolmandal võisin piltlikult öeldes kabinetis suitsu teha, sest kõik toimis nii, nagu vaja,» võtab ta oma meetodi kokku. Foto: Tairo Lutter

Eesti ettevõtja Oleg Ossinovskil teeb praegu vägitükke Lätis: talle kuuluvas Daugavpilsi veduridepoos sai äsja valmis kaks trammi, Lätis ehitati viimati tramme 35 aastat tagasi, ning ka sulgemise äärele jõudnud Dzintarsi kosmeetikavabrik kasvatab müüki.

Hoolimata Vene-Ukraina sõjast ja enneolematust inflatsioonist trügib Oleg Ossinovski ettevõtetega aina ülesmäge. Tema kontori akendest kõrghoone 13. korrusel avaneb kolme külge hunnitu vaade Tallinnale, sealhulgas Kopli lahele. Vestlesime vene keeles.

Teie kabinetis on grammofon, kas te olete suur muusikasõber?

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles