LIDO plaanib hakata pakkuma poolikuid portsjoneid: inimesed raiskavad toitu (3)

Angelina Täker
, ajakirjanik
Copy
Lido restoran Mustamäe keskuses.
Lido restoran Mustamäe keskuses. Foto: Eero Vabamägi, Postimees

Restoraniketi LIDO bistroo-restorani külastajate seas on aastatega juurdunud hoiak: taldrikule tuleb tõsta pigem rohkem kui vähem. LIDO algusaegadest kujunenud mõtteviis on viinud nüüd aga kohati toidu raiskamiseni, mistõttu osaleb restoran Ülemiste Rohehäkatonil, et leida probleemile lahendus.

«Ilmselt ta tuleb meie restorani, kui tal on kõht väga tühi ja siis toimubki selline silmadega söömine, kus taldrikule läheb ebamõistlikult suur portsjon,» kirjeldas kliendi olukorda LIDO turundusjuht Tiina Köst.

Kösti sõnul valmistab LIDO-le selline olukord aga muret – ehkki finantspoolelt vaadates on kõik tasakaalus, inimesed käivad ja kiidavad. «Me tegelikult ju soovime, et klient ei tarbiks liialt suuri toidukoguseid, et ta ei tarbiks üle,» selgitas Köst ja lisas, et LIDO tahab kaasa aidata hoopiski mõistliku koguse tarbimisele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles