Parim tööandja: OIXIOs kohtuvad arenguvõimalused ja boonused

OIXIO AS
Copy
Foto: OIXIO AS

Eesti IT-valdkonnas tegutsev OIXIO on rohkem kui lihtsalt ettevõte – see on koht, kus spetsialistidele pakutakse põnevaid tööalaseid väljakutseid ning sõbralikku ja paindlikku töist atmosfääri.

OIXIO tegeleb küberturvalisuse ja IT-taristute arendamisega. Ettevõttes on ligemale 70 inimest. OIXIO personalijuht Katrin Sillamets räägib, miks ta hindab ettevõttes töötamist nii kõrgelt.

OIXIOs ei ole eneseareng pelgalt soovitus, vaid see on oodatud ja tasustatud. Tehniliste sertifikaatide omandamine kajastub positiivselt palgas. Võimalus suurendada oma oskusi on piiritu. «Meie ettevõttes lausa eeldatakse, et inimene tegeleb enesearenguga nii tööalases kui mittetööalases mõttes,» on Sillamets rahul. Kui tehnilisi sertifikaate on kogunenud nii palju, et töötajal on võimalik võtta suuremat vastutust koos ametipositsiooniga, siis innustatakse inimest seda tegema.

Foto: OIXIO AS

Töökeskkond on ITs oluline ja OIXIOs on sellele erilist tähelepanu pööratud. Ettevõte pakub kaugtöö võimalust ja toetab kodukontorite sisustamist. Iga töötaja saab vajalikud töövahendid ning ka isikliku telefoni uuendamist toetatakse. Kaugtöö võimaldab paindlikku ajagraafikut ning eriti kõrgelt hindavad seda pereinimesed ja lapsevanemad.

Ettevõtte väärtused hõlmavad sõbralikkust, ausust, paindlikkust, kohusetundlikkust ja professionaalsust ning need on töötajate kujundatud – rohujuure tasandil tunnetatud ja välja käidud! «Kui koosolekul tekib tunne, et väärtustest libisetakse kõrvale, siis tuuakse need taas esile. Edulugudest ja õppimiskohtadest räägime avatult ja ausalt. Kõik on kaasatud ja kõigil on sõnaõigus. Hindan seda,» tõdeb Sillamets rahulolevalt. «Üks asi, mida ise väga tähtsaks pean – tippjuhtkond saab aru, et töötajatel on tarvis füüsilises ja vaimses mõttes head töökeskkonda. Me läheme tippjuhtidele korda. Olen märganud, et paljudes tehnilise valdkonna ettevõtetes tippjuhtkond pehmetest väärtustest ei innustu. Aga meie ettevõttes monitooritakse töötajate rahulolu regulaarselt,» kirjeldab Katrin Sillamets.

Ettevõtte töökeskkonnaga rahulolust kõneleb seegi, et leidub töötajaid, kes on siin tööl olnud üle kümne aasta, isegi üle 20 aasta. Need inimesed on järelikult õiges kohas. Ja et ei tekiks tüdimust, on IT-ettevõttes loodud erinevad majasisesed karjääriteekonnad. IT-ettevõtte töötajate boonuspakett sisaldab näiteks staažipäevi, mis kasvavad koos tööstaažiga. Mida kauem on inimene OIXIOs töötanud, seda rohkem on tal boonusena vabu päevi, mida vajaduspõhiselt välja võtta saab. Toetatud hobitegevused annavad töötajatele võimaluse mitmekülgseks ajaveetmiseks ja isiklikuks arenguks. Ettevõttes on koht nii purjetamisele, viktoriiniklubile, koroonavõistlustele kui ka talisuplusele. Ja kõik on teretulnud.

Foto: OIXIO AS

OIXIO kliendid ja koostööpartnerid on Eesti tippettevõtted. Neile lahenduste väljamõtlemine on põnev protsess ja pakub tippspetsialistile pinget. See koostöö annab ka võimaluse lahenduste väljatöötamiseks ja panustamiseks Eesti riigi infrastruktuuri. Kord kvartalis toimuval OIXIO inspiratsioonipäeval kohtuvad inspireerivas keskkonnas Eesti majanduse võtmeotsustajad ja kõik meie ettevõtte töötajad.

Foto: OIXIO AS

OIXIO hindab talenti ja teeb pakkumise, kui silmapiiril on sobiv töötaja. Siin ei sõltu töökohtade täitmine ainult aktiivsest värbamisest. Kes tahab oma andega panustada Eesti tippettevõtete ja Eesti riigi küberturvalisuse ning IT-taristu ehitusse, on oodatud. «Tule ja liitu OIXIO tiimiga,» lausub Katrin Sillamets.

Copy
Tagasi üles