Stebby platvormil saab nüüd ka tervisekindlustuspakette osta

BNS
Copy
Stebby kasutajad saavad mobiilirakenduse abil kiiresti leida, avastada ja soetada enda ümbruskonnas asuvaid erinevaid heaoluteenuseid.
Stebby kasutajad saavad mobiilirakenduse abil kiiresti leida, avastada ja soetada enda ümbruskonnas asuvaid erinevaid heaoluteenuseid. Foto: Stebby

Spordi- ja terviseteenuste vahendusplatvorm Stebby lisas oma platvormile ka tervisekindlustuse soetamise ja haldamise.

Uus tervisekindlustuse moodul pakub ettevõtetele võimalust soetada 360° Tervisekaitse pakette, mille kolm erinevat suunda täiendavad töötajate tervist ja heaolu vastavalt inimese enda eelistustele. Pakettide põhisuundadeks on sportimine, ravivõimalused ning tervena püsimine.

Tervisekaitse pakette pakutakse koostöös IIZI Kindlustusmaakler ASiga ja kindlustusteenuse pakkujaks on ERGO Life Insurance SE Eesti filiaal. Saadaval on paketid Ela tervelt, Ravi kiirelt ja Ole hoitud ning nende igakuine hind jääb tööandja jaoks maksuvaba terviseedenduse piiridesse ehk kuni 33 eurot kuus. See omakorda tähendab, et ettevõtetele on tervisekindlustuse paketid maksuvabad, aidates vältida lisakulusid ja erisoodustusmaksu.

Eesti maksusüsteem toetab tervise- ja spordikompensatsiooni pakkumist tööandjalt töötajale kuni 100 euro ulatuses ühes kvartalis ehk 400 eurot aastas. Vastav seadus võeti vastu 2018. aastal ning selle võimalust on Stebby vahendusel kasutanud tuhandeid ettevõtteid.

Stebby on enam kui 1700 ettevõtte, 180 000 kasutaja ja üle 2000 teenusepakkujaga Baltikumi heaoluteenuste keskkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles