Mobire tuli välja digitaalse auto lühirendi teenusega (2)

Angelina Täker
, ajakirjanik
Copy
Autod kaubanduskeskuse parklas.
Autod kaubanduskeskuse parklas. Foto: Madis Veltman

Sõidukite täisteenusrendi ettevõte Mobire Group tuli välja lühirendi teenusega Mobire Go. Lühirent on digitaalne autorendi lahendus nii era- kui äriklientidele, mis võimaldab autot rentida ühest päevast mõne kuuni. Mobire Go lühirendi teenusega alustati Eestis, kuid järgmisel aastal on plaanis teenus lansseerida ka Lätis ja Leedus.

«Täna on Eestis hästi kaetud autojagamise teenuse pakkujatega, kus sõidukit saab rentida minuti ja kilomeetripõhiselt. Samuti on olemas liisingu ja täisteenusrendi pakkujad. Katmata on aga päevapõhise hinnastamisega autorent, mis võimaldaks autot rentida ühest päevast mõne kuuni. Seepärast tulimegi välja päevapõhise hinnastamisega lühirendi teenusega,» ütles Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.

Tema sõnul on lühirendil tuleviku vaates kõrge potentsiaal, kuna noorem põlvkond ei ole enam nii auto omamise usku, kui seda on vanem generatsioon ning autot kasutatakse eesmärgipärasemalt planeeritud sõitude tegemiseks, mitte igapäevaseks liikluseks. «Kui autojagamise teenus katab sõiduvajaduse mõneks tunniks ja lühemate vahemaade läbimiseks, siis lühirent võimaldab sama autot kasutada pikema perioodi vältel ja pikemate vahemaade läbimiseks, kattes nii mugavalt näiteks hooajalise auto kasutamise vajaduse. Lisaks võimaldab lühirent endale sobiva auto ettebroneerimist. Nii saab klient olla kindel, et auto on temale sobival ajal tema jaoks olemas,» kirjeldas Valma lühirendi teenust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles