TOIDUARVUSTUS McDonald'si uus gurmeeburger üllatas nii heas kui ka teravas mõttes

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
McDonalds
McDonalds Foto: Zane Bitere / LETA / Scanpix

McDonald'si Maestro kanalihaburgeri kukkel on maitsvam kui enamikul käsitööburgeritel, mida Eesti tänavatoidukohtades pakutakse, kuid muus mõttes on burger üsna tavaline ja neile, kellele vürtsikas toit ei meeldi, võib see pakkuda halva üllatuse.

McDonald'si kiirtoidurestoran lisas sellel aastal menüüsse kolm Maestro gurmeeburgerit: juustupihviga, kanalihaga ning veiseliha ja juustupihviga. Läksin Ülemiste keskusesse plaaniga burgereid proovida.

Kuna mulle terav toit ei meeldi ja ma olen selle suhtes ülitundlik, langes minu valikust kohe välja veiseliha ja juustupihviga burger, kuna selle tutvustuses oli sõnapaar «tuline veiseliha». Algne plaan oli proovida korraga nii juustupihvi kui ka kanalihaga burgerit, kuid saades teenindajalt teada, et üks burger on üsna suur, loobusin ma sellest plaanist ja tellisin ainult kanaburgeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles