Clevon võib nüüd börsilt lahkuda

BNS
Copy
Clevoni looja ja robotkullerite arendmise eestvedaja Arno Kütt pakub börsilt lahkuva ettevõtte aktsionäridele, et ostab nende aktsiad ära praegusest turuhinnast kaks korda kallimalt, aga maksab raha välja kolme aasta pärast.
 
Clevoni looja ja robotkullerite arendmise eestvedaja Arno Kütt pakub börsilt lahkuva ettevõtte aktsionäridele, et ostab nende aktsiad ära praegusest turuhinnast kaks korda kallimalt, aga maksab raha välja kolme aasta pärast.  Foto: Elmo Riig

Clevon Investors AS-i ja Konna OÜ vabatahtlike pakkumistega on ületatud 95 protsendi künnis ning seega on Clevonil võimalik täita kõik Tallinna börsi noteerimis ja järelevalvekomisjoni poolt seatud tingimused ja lõpetada Clevoni aktsiatega kauplemine Tallinna börsi alternatiivturul.

Clevon Investors ja Konna tegid 2. oktoobril Clevoni olemasolevatele aktsionäridele vabatahtlikud pakkumised nende aktsiate omandamiseks, mille eesmärk oli koondada Clevon Investorsi ja Konna alla vähemalt 95 protsenti Clevoni kõigist aktsiatest. Reede, 13. oktoobri seisuga saavutati see eesmärk.

Vastavalt pakkumiste teabedokumentidele ei ole 95-protsendise künnise täitumisel pakkumisi märkinud Clevoni aktsionäridel enam võimalik oma valikut muuta ja nende aktsiad on väärtpaberikontol blokeeritud kuni pakkumiste arveldamiseni 31. oktoobril, teatas Clevon börsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles