NÄDALA PERSOON Kai Realo Skandinaavia ärikultuuri erinevusest: Eesti omanikul on väärtus raha, mitte inimene (14)

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Täpseid andmeid küll pole, aga Ragn-Sells Eesti juht Kai Realo pakub, et jäätmete sorteerimise ja äriklientide teenindamise arvestuses on Ragn-Sells Eesti suurim. Miks peame lõputult tootma plasti, kui saaksime seda uuesti kasutada, küsib Realo. «Klaasi on lademetes, Nõmmel on kõikide majade keldrid triiki täis. Miks peaksime klaasi juurde tootma?»
Täpseid andmeid küll pole, aga Ragn-Sells Eesti juht Kai Realo pakub, et jäätmete sorteerimise ja äriklientide teenindamise arvestuses on Ragn-Sells Eesti suurim. Miks peame lõputult tootma plasti, kui saaksime seda uuesti kasutada, küsib Realo. «Klaasi on lademetes, Nõmmel on kõikide majade keldrid triiki täis. Miks peaksime klaasi juurde tootma?» Foto: Mihkel Maripuu

Ragn Sellsi juht Kai Realo näitas selle nädala esmaspäeval Tallinnas Lasnamäel Postimehe fotograafile hiiglaslikke prügikuhjasid. Kui täpne olla, tarbetu rämps oli see varem, pärast sorteerimist on see aga müügikõlblik tooraine.

Eesti majandust rõhub juba rohkem kui aasta vaikne depressioon. Kai Realo juhib ühtlasi tööandjate keskliidu volikogu, olles nii kõigi suurte ettevõtete eestkõneleja.

Ma olen olnud kogu aeg arvamusel, et prügi võib eri värvi konteineritesse panna, aga lõpuks läheb kõik Iru ahju.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles