VIDEO Kus valmivad lauad, millel istudes David Beckham saunamõnusid naudib?

PM Majandus
Copy

Me oleme palju kuulnud eestlaste toodetud iglusaunadest, kus armastavad leili visata David Beckham, Gordon Ramsay ja Guy Ritchie. Palju pole aga räägitud sellest, kus ja kuidas valmivad erilise töötlusega lavalauad, millel istudes need maailmastaarid oma saunaleili võtavad. Just selle loo tõi osalejateni Ettevõtlusnädal 2023 võttetiim koos päevajuhtide Mart ja Britt Normetiga.

Oma põneva loo tehase loomisest ja kogukonna toetusest rääkis Kase Factory juht Meelis Rull.

Puiduettevõte tegutseb Karksi-Nuias ning ehkki niisuguseid tootmisettevõtteid ümbruskonnas jagub, teeb selle meeskond midagi erilist.

Parim väikeettevõte tiitliga pärjatud tootmisettevõte kandis ennemalt nime Kase Furniture. Eelmine aasta lõpetas ettevõte mööbli tootmise ära ning uus suund on nüüd lainelised põrandalauad ning ettevõtte kannab nimi Kase Factory.

Laineline laud on põranda maailma kalleim toode. Saare- või tammeparketi iga laud on ise nägu just nagu pusletükid, nii et kliendile antakse kindlasti kaasa täpsed kokkupanekujuhised. Toota on neid tehnoloogiliselt keerukas ja sobivad need vaid sinna ruumi, mille tarvis on valmistatud.

Tehniliselt on Kase Factory jõudnud valdkonna kõige kõrgemale tasemele. Töö selle taga nõuab meisterlikkust ja kannatlikkust. Energiat ja ideid jagub tegevjuhil Meelis Rullil kujaga ning uued puidubrändid sünnivad aina juurde. Meelise soov luua midagi erilist kogukonnale ja järgmistele põlvedele korvab ka kõik takistused, mis vahepeal teele veerevad. Vaata inspireerivat lugu videost.

Ettevõtlusnädalat koordineerib Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik ja viiakse ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel. Tutvu Ettevõtlusnädala programmiga ja registreeri end sündmustele: ettevotlusnadal.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles