VIDEO Karukella Puhkemaja perenaise Terje Ratturi retsept turismis ellu jäämiseks: eristu või sure!

PM Majandus
Copy

Lüganuse aleviku südames asuv Karukella puhkemaja on ainus Green Key ökomärgisega turismiobjekt Ida-Virumaal. Puhkemaja perenaine Terje Rattur jagas ettevõtlusnädal 2023 veebikonverentsil oma inspireerivat kogemust, kuidas luua turismiasutus, mis on mugav, kodune, luksuslik ja samas pühendunud keskkonnamõju vähendamisele.

Kui paljud puhkemajad mõtlevad sellele, et klient saaks tulla puhkusele ka elektriautoga ja panna see mõnusalt laadima maja küljes asuvasse elektrilaadijasse?

Koguvad komposti ja vihmavett? Kasutavad ökoloogilisi materjale puhkemaja ehitusel? Vaikuse nautimiseks loovad helikindlad toad? Samas on see kõik põimitud romantilisse keskkonda, kus on ka luksuslik saun ja kuumaveebassein. Just need ja veel mitmed rohelist mõtteviisi kandvad teenused on need, mis teevad selle puhkemaja eriliseks.

Perenaise Terje kuldsed sõnad on järgmised: «Läbi meie teenuse, füüsilise keskkonna ja mugavuste me garanteerime endale rahulolevad kliendid.» See on näide sellest, et kui tahta, siis kõik on võimalik.

Vaata kõigest lähemalt videoloost.

Ettevõtlusnädalat koordineerib Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik ja viiakse ellu Euroopa Regionaalarengu Fondi toel. Tutvu ettevõtlusnädala programmiga ja registreeri end sündmustele: ettevotlusnadal.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles