Bermanide kütusefirma koondab pea kõik töötajad

PM Majandus
Copy
Dekoili mahutid Koplis.
Dekoili mahutid Koplis. Foto: Dekoil

Tööstuskontserni BLRT Grupi omanikele kuuluv kütusefirma Dekoil OÜ teavitas töötukassat 48 ehk pea kõigi töötajate koondamisest, kirjutab Äripäev.

Koondamise täpsemaid põhjuseid ei soovinud Dekoili osanik ja juhatuse liige Mark Berman Äripäevale suuliselt kommenteerida. Kirjalikult laekus ettevõttest lakooniline vastus: «Dekoil OÜ koondab töötajad, kuna juhtkond ei näe perspektiivi edasiseks äritegevuseks.»

Dekoili omanikud on Davian Investments OÜ kaudu Fjodor, Igor ja Mark Berman, kes on ühtlasi mitmes riigis tegutseva tööstuskontserni BLRT Grupi enamusosanikud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Dekoil asub Kopli poolsaarel Tallinnas. Oma tegevust alustas aastast 1992 ning tegeleb naftasaaduste ümberlaadimisega, mida transporditakse nii idast Lääne-Euroopasse ja Ameerikasse, kui ka vastupidises suunas.

Dekoil OÜ müügitulu oli eelmisel aastal majandusaasta aruande järgi 5 202 089 eurot, kasvades aastaga 58,4 protsenti. Kasumit teeniti 343 641 eurot, kuigi tunamullu saadi 62 958 euro suurune kahjum enne tulumaksustamist. Eelmise aasta lõpuks oli Dekoilil 10 327 552 väärtuses jaotamata kasumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles