Clevon tahab alternatiivturul kauplemise lõpetada hiljemalt novembris

BNS
Copy
Börsilt lahkumist on ettevõte põhjendatud vajadusega kaasata lisakapitali, mis on vajalik Clevoni põhitoote Clevon 1 sõiduki ja selle tehnoloogia edasiarenduseks.
Börsilt lahkumist on ettevõte põhjendatud vajadusega kaasata lisakapitali, mis on vajalik Clevoni põhitoote Clevon 1 sõiduki ja selle tehnoloogia edasiarenduseks. Foto: Mihkel Maripuu

Mehitamata sõidukite arendaja Clevon soovib lõpetada ettevõtte aktsiatega kauplemise Nasdaq Tallinna börsi alternatiivturul First North hiljemalt novembris.

11. septembril otsustas börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon rahuldada Clevoni taotluse ning lõpetada aktsiatega kauplemine First Northil tingimusel, et investoritele pakutakse väljumisvõimalust, sealhulgas võib neid olla mitu, ning investoritele tagatakse võrdne ja õiglane kohtlemine.

Clevon kinnitas, et ettevõtte eesmärgiks on Nasdaq Tallinna noteerimis- ja järelevalvekomisjoni poolt seatud tingimused täita. «See võimaldab kontsernil hakata läbi rääkima suure hulga potentsiaalsete investoritega, kelle jaoks on börsil olek takistavaks faktoriks investeerimisel ja seeläbi oluliselt suurendada järgmise kapitali kaasamise raundi õnnestumise tõenäosust,» teatas Clevon börsiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles