Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Bigbanki paindlik säästuhoius kogus avanädalaga miljoni jagu laekumisi

Copy
Bigbank.
Bigbank. Foto: Liis Treimann

Napilt nädalaga paigutasid Eesti inimesed enam kui miljon eurot Bigbanki pakutavale uut tüüpi paindlikule säästuhoiusele, mis võimaldab teenida 2,5 protsenti intressi ja samas kolmepäevase etteteatamisega ka kogu oma raha välja võtta, kaotamata seejuures seni teenitud intresse.

«Rahal on täna hind ja see hind ei ole üldse mitte odav. Seega peab iga inimene endalt küsima, kas tema säästud seisavad niisama või teenivad parimat võimalikku tootlust,» kommenteeris Bigbank Eesti juht Jonna Pechter, kelle sõnul on uut tüüpi säästuhoiuse kiirest edust võimalik järeldada vaid seda, et Eesti inimeste rahatarkus on selgelt tõusuteel.

«Veidi üle kolmandiku ehk 36 protsenti kõigist avanädala hoiustajatest olid vanuses 26–35 aastat, mis näitab just nooremate inimeste hoolsust oma säästudega ümber käimisel,» rääkis Pechter. Lõviosa ehk 92 protsenti avanädalal säästuhoiusega liitunuist olid eraisikud, kuigi sarnaste tingimustega toodet hakkas Bigbank äsja pakkuma ka ettevõtetele, kes oma vabu vahendeid nii-öelda nõudmiseni kontol soovivad teenima panna.

Tagasi üles