Storent Holdings kuulutas välja võlakirjaemissiooni

BNS
Copy
Storent hakkab ka Eestis võlakirju pakkuma.
Storent hakkab ka Eestis võlakirju pakkuma. Foto: Storent

Ehitusseadmete rendifirma Storent Holdings teatas võlakirjade avalikust pakkumisest kogusummas kuni 4,5 miljonit eurot fikseeritud intressiga 11 protsenti.

Märkimisperiood algab 25. septembril ja kestab kuni 9. oktoobrini. Tulemused tehakse teatavaks 10. oktoobril. Storent Holdings SIA pakub 45 000 võlakirja nimiväärtusega 100 eurot võlakirja kohta. Võlakirja emissioonihind on 100,641667 protsenti võlakirja nimiväärtusest. Lunastustähtaeg on 21. detsember 2025, teatas ettevõte.

Võlakirjad emiteerib Läti Pank vastavalt tänavu 30. mail registreeritud Storent Holdings SIA võlakirjade emiteerimise põhiprospektile, mis võimaldab ettevõttel pakkuda avalikult võlakirju summas kuni 15 miljonit eurot.

Uus võlakirjaemissioon täiendab 2023. aasta juunis toimunud emissiooni, mis on juba lubatud kauplemisele Nasdaq Riga Balti võlakirjade nimekirjas. Storent Holdings kaasas varasema võlakirja emissiooniga ligi 10,5 miljonit eurot.

«Tahame kuni 4,5 miljoni euro suuruse täiendava võlakirjaemissiooni abil realiseerida oma ambitsioonikat arengukava. Investeerimine Storenti tähendab panustamist ühte kõige uuenduslikumasse rendiettevõttesse. Meie eesmärk on digitaliseerida ehitusrendiprotsesse nii Baltikumis kui ka Põhja-Euroopas,» ütles Storent Groupi kaasasutaja ja nõukogu esimees Andris Pavlovs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles