Neste leidis Eesti harule uue juhi

PM Majandus
Copy
Neste Eesti uus juht Matti Tähti.
Neste Eesti uus juht Matti Tähti. Foto: Oleg Hartsenko / Neste

Neste Eesti peadirektorina alustas Matti Tähti, kes töötas eelnevad 13 aastat Neste Soome jae- ja äriklientide müügivaldkonna juhtivatel kohtadel, kus tema tööülesanded olid seotud tanklavõrgustiku, hangete ja hinnastamisega.

Kuueaastase ametiaja lõppemise tõttu Eestis siirdus senine peadirektor ja juhatuse liige Dennis Antamo tagasi Neste kontserni juurde Soome ning tema positsiooni Eestis võttis üle Matti Tähti. Neste Eesti juhatus on kaheliikmeline ja sinna kuuluvad Matti Tähti ja Ülle Tamme.

Uue juhi Tähti sõnul seisavad järgnevatel aastatel kütuseturul ees kõige pöördelisemad ajad. Kurssi määravad globaalne turg ja taastuvenergia laialdane kasutuselevõtt kõigis majandusharudes. «Varem või hiljem jõuavad need muudatused ka kohalikele turgudele, kus meie esmane ülesanne on olla usaldusväärne, innovaatiline ja turvaline teenusepakkuja,» ütleb Neste Eesti uus peadirektor.

«Selle sügise uus projekt on Neste neljakohaliste elektrilaadijate võrgustiku käivitamine Eestis. Teadaolevalt oleme esimesed Baltikumis, kes pakub avaliku teenusena sajaprotsendiliselt taastuvelektriga laadimist,» sõnab Tähti.

Matti Tähti (38) on oma töökogemuse omandanud Neste kontsernis, kuhu ta suundus pärast ülikooli lõpetamist. Ta on abielus ja kahe lapse isa, harrastab sporti (golf, tennis, padel) ja osaleb vabatahtlikuna Soome riigikaitse tegevustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles