NÄDALA PERSOON Olavi Lepp: üks asi on praegu teistmoodi kui eelmise kriisi ajal (24)

Andrus Karnau
, ajakirjanik
Copy
Reputatsioonirisk, mille ettevõtja võtab Venemaal äri ajades, võib väga kergesti osutuda krediidiriskiks, ütleb Olavi Lepp. Swedbank ei arva, et Venemaalt viimase euro teenimine oleks mõistlik. Nad ei ütle, et ettevõtja ei või seda teha, aga nad ütlevad, et ei soovi sel juhul partnerina kaasas olla.
Reputatsioonirisk, mille ettevõtja võtab Venemaal äri ajades, võib väga kergesti osutuda krediidiriskiks, ütleb Olavi Lepp. Swedbank ei arva, et Venemaalt viimase euro teenimine oleks mõistlik. Nad ei ütle, et ettevõtja ei või seda teha, aga nad ütlevad, et ei soovi sel juhul partnerina kaasas olla. Foto: Eero Vabamägi

Eesti majandus on languses, eksport väheneb, ettevõtteid suletakse, inflatsioon püsib kõrge ja äsja tõstis Euroopa Keskpank intressimäärad ennenägematusse kõrgusse. Kui tõsine kriis meid ootab?

Swedbanki juhatuse esimees Olavi Lepp ütleb, et Eesti on kohanenud viimastel aastatel kõigi raskustega ja kui ei tule välist šokki, siis saame hakkama ka seekord.

Swedbanki käes on umbes 40 protsenti Eesti pangandusturust. Järelikult teie olete inimene, kes teab kõige täpsemalt, kuidas Eestis praegu elame?

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles