Tänaseks on nende õlut võimalik leida lisaks Eestile paljudest riikidest üle maailma. Poelettidel püüavad nad pilku oma eriliselt stiilsete disainidega – iga purk ja pudel on omaette kunstiteos. Õllesorte on nad pruulinud 150 ringis, osasi neist tehakse vaid väikestes kogustes. Pruulikoja tegevjuht Üllar ja peapruulmeister Eero käivad sageli rahvusvahelistel õllefestivalidel oma tooteid esitlemas ning kohtumas teiste pruulmeistritega, kusjuures nendes ringkondades jagavad kõik omavahel lahkesti retsepte ja valmistamise nippe. Õlle lõplik maitse sõltub aga nii paljudest erinevatest nüanssidest, et kellelgi teisel ei õnnestuks niikuinii saada sama retseptiga täpselt samasugust maitset. Ja õllesid jagub Pühaste Pruulikojas tõesti igale maitsele. Kellele ei meeldi tavaline õlle maitse, siis võib proovida nende metsiku pärmiga (mis on püütud Eesti loodusest) pruulitud õlut või lisatud puuviljadega sorte, mida kääritatakse lactobacilluse bakterite abil. Lisaks pakutakse populaarsust kogunud smuutiõllesid, kus puuviljapüree jääb õlle sisse, muutes selle magusaks ja kaotades traditsioonilise õlle maitse peaaegu täiesti. Kui suurtootjad müüvad peamiselt pastöriseeritud õlut, milles kasulikud ained on hävinud, siis Pühaste õlled on pastöriseerimata, mis tähendab, et nende sees on kenasti alles mitmed vitamiinid, eriti just B-grupi omad, näiteks ka B-12 vitamiin ja lisaks jäävad alles maitsenüansid. Pastöriseeritud on neil vaid alkovabad õlled ja limonaadid. Õllesorte on lahjadest (2,5 vol) kuni päris kangeteni ja samuti väga stiilses pudelis isegi mõdu, mis on kindlasti väärt proovimist.