Kütusefirma langetas hinda: kütuseturul on ajaloo suurim pettus (5)

PM Majandus
Copy
Terminali tankla.
Terminali tankla. Foto: Terminal.

Terminal langetab  8. septembril oma teenindus- ja automaatjaamades terveks päevaks bensiinide hinda 20 sendi võrra ning diislikütuse hinda 8 sendi võrra. Hinnad on all kella kuuest hommikul südaööni. Kampaaniaga annab Terminal tormihoiatuse mootorikütuste jaeturule, mis on muutunud enneolematult passiivseks seoses kütuseturul toimuva ajalooliselt suurima pettusega, teatas ettevõte.

Terminali tanklates maksab täna mootoribensiin 95 1,599 eurot/l, bensiin 98 1,649 eurot/l ning diislikütus on hinnaga 1,599 eurot/l. Erakliendile lisandub püsikliendi soodustus. Hinnalangetusega tulid kaasa ka Circle K, Olerex ja Alexela, kus diislikütus kui ka bensiin 95 maksavad täna samuti 1,599 eurot/l. Neste aga südaööni kestva hinnalangetusega kaasa ei läinud.

Ühe turuosalise toimepandav biokohustuse pettus hulgiturul survestab konkurente seal müüma alla oma hinna, et säilitada müügimahud ning püsida konkurentsis. Selle tulemusel ei suuda ausad turuosalised aga jaehinna langetamisel olla agressiivsed, teatas Terminal.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles