Idufirmal on riigi ees hiiglaslik maksuvõlg

BNS
Copy
Raha.
Raha. Foto: Arvo Meeks

Maksu- ja tollitehnoloogiaidul Eurora Solutions on praeguse seisuga üleval maksuvõlg 589 000 eurot. Ühtlasi pole ettevõte esitanud oma eelmise aasta majandusaasta aruannet.

Ettevõtte juht Anneli Aljas ütles BNSile, et maksuvõlg on ajutine ja seotud klientide suviselt pikemate maksetähtaegadega. «Esitame auditeeritud majandusaasta aruande konsolideeritult koos teiste grupi ettevõtetega, mis asuvad mitmes välisriigis. Seetõttu võtab protsess kauem aega,» rääkis ta, lisades, et Euroral läheb praegu tegusalt ja kiirelt.

Eurora Solutions on viimastel aastatel investoritelt hoogsalt raha kaasanud ning kogutud summa peaks küündima kokku ligikaudu 60 miljoni euroni.

2021. aastal jäi Eurora Solutions 5,3 miljoni euro suuruse müügitulu juures ligi 2,2 miljoni euroga kahjumisse. Aasta varem oli ettevõtte puhaskahjum 663 900 eurot.

2018. aastal asutatud Eurora Solutions OÜ põhitegevusalaks on pakkuda piiriüleseid automatiseeritud lahendusi maksu-, vastavus- ja tolliteenustele läbi ettevõtte sisemiselt arendatud tehisintellektil ja masinõppel (AI/ML) põhineva platvormi.

Ettevõtte tegelikud kasusaajad on Marko Lastik ja Triin Lastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles