Elisa otsib tippspetsialiste ja hakkab ise oma TV-teenust arendama

BNS
Copy
Elisa töökuulutus.
Elisa töökuulutus. Foto: Elisa.

Elisa laiendab lähikuudel oma enam kui 200-liikmelist tehnoloogiaüksust, tuues majja varem väliste partnerite hallatud TV-teenuste arenduse; muu hulgas luuakse ettevõttesse uutele tehnoloogiatele keskenduvad meeskonnad ning värvatakse juurde 12 IT-tippspetsialisti.

Elisa arendusmeeskonnad on keskendunud eeskätt kliendihaldussüsteemi, iseteeninduskeskkonna ning Elisa Elamuse digiboksi ja Android TV rakenduse loomisele, kasutades selleks peamiselt Java, Angulari ning Kotlini raamistikke. Uute tiimiliikmete toel lisanduvad meeskonda ka Androidi, Reacti ja Swifti kompetentsiga arendajad, kes võtavad enda kanda näiteks Samsungi nutitelerite ja iPhone'ide tarbeks loodud Elisa Elamuse rakenduste arendamise, teatas ettevõte.

Eesmärkide täitmiseks alustab Elisa tehnoloogiaüksus ka suurema värbamiskampaaniaga, millega tahab leida aasta lõpuks 12 uut tippspetsialisti. Värvatavate rollide hulka kuuluvad teiste seast nii Reacti arendajad, Androidi arendajad, iOS-i arendajad, kvaliteedispetsialistid, analüütik-projektijuhid ja interaktsioonidisainerid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles