Suurde kahjumisse kukkunud Kaamos Ehitus sai uue juhi

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Kaamose uus tegevjuht Keit Paal.
Kaamose uus tegevjuht Keit Paal. Foto: Kaamos Ehitus

Kaamos Ehituse uueks tegevjuhiks sai pikaajalise ehitusvaldkonna kogemusega Keit Paal.

Mullu 2,5 miljoni euro suuruse ärikahjumi teeninud Kaamos ehitusvaldkonda juhtis kuni tänavuse aasta veebruarini Alo Nõmmik. Kaamos grupi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tambet Asi teatel ei ole juhivahetus majandustulemustega seotud. «Meil ettevõttena ei ole eelmisele Kaamos Ehituse juhile mingeid etteheiteid, pigem on kahju, et ta lahkus. Mullune kahjum ei ole seotud juhiga, vaid üldise majanduskonjunktuuriga möödunud majandusaastal,» kommenteeris Asi.

Uue tegevjuhi Keit Paali sõnul motiveeris teda Kaamos Ehituse meeskonnaga liituma ettevõtte pikaaegne tegutsemine ehitus- ja kinnisvara valdkonnas. Samuti Kaamose üksteist toetavad ärisuunad. «Minu eesmärk on tagada Kaamos Ehituses professionaalne ja uuendusmeelne meeskond ning selle koostöö Kaamose erinevate üksuste vahel. Samuti hoida ettevõtte positsiooni olla arendaja ja ehitajana kliendi esmane valik,» rääkis Paal.

Kaamose ootused Paalile on tagada Kaamos Ehituse tulemuslik juhtimine, toote ja teenuse arendamine, juurutada aruandlussüsteemi ning kasutada ära ettevõttesisest sünergiat läbi erinevate üksuste vahelise koostöö, teatas ettevõte.

«Kaamos Ehituse eesmärk on ehitada 450 korterit aastas, täiendada portfelli ärihoonetega ning rajada uusi päikeseparke,» sõnas Kaamos Kinnisvara tegevjuht Taimo Murer.

Kaamos Ehituse uuel tegevjuhil Keit Paalil on ehitusvaldkonna kogemust üle 25 aasta. Oma arengut ehitussektoris iseloomustab Paal jalgpalli näitel, alustades pallipoisina, jätkates mängijana ning kasvades treeneri ja tänaseks klubijuhi positsioonile.

Varem on Paal töötanud mitmes tuntud ehitusettevõttes, nagu Skanska ja Merko Ehitus. Viimases alustas ta 2002. aastal objektijuhina ning lõpetades 2019. aastal juhatuse esimehe positsioonil. Viimased kolm aastat töötas Paal Harmet Bathroom tegevjuhina.

Eesti ehitusinseneride liidu 7. taseme kutsetunnistust omava Paali eestvedamisel on valminud mitmed tuntud objektid, nagu Viru Kaubanduskeskuse laiendus, Eesti Panga büroohoone, Tallinna Ringkonnakohtu hoone, Veerenni ärikeskus, Viru vangla, Ämari lennubaasi erinevad hooned, Öpiku A büroohoone, Hilton Park Hotel, Tartu mnt 52 korterelamu, T1 kaubanduskeskus ning Paepargi korterelamud.

Keit Paal alustas Kaamos Ehituse tegevjuhina tööd alates 31. juulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles