Krüptoidu Change Group saab uue enamusosaniku ja koondab töökohti

BNS
Copy
Kristjan Kangro
Kristjan Kangro Foto: Change Group

Investeerimisplatvormi Tickmilli loonud ettevõtja Ingmar Mattuse erakapitalifondil Andromeda Capital Partners Suisse AG on krüptovaldkonna idufirmas Change Group 10-protsendine osalus, kavandatava tehinguga kasvab osalus 51 protsendini; ühtlasi toimub restruktureerimine ja koondatakse 23 töötajat.

Enamusosaluse soetamiseks ostab Mattuse Šveitsi erakapitalifondi Change asutaja Kristjan Kangro valdusfirmale kuuluvad osakud. Tehingu peab heaks kiitma Hollandi regulaator, mis toimub eeldatavasti oktoobrikuu jooksul, teatas ettevõte.

Mattuse eesmärk on viia Change Group globaalsele turule ja kasumisse. «Change'il on suur potentsiaal laieneda ning pakkuda parimat võimalikku teenust, olles samal ajal kasumis,» usub ta. Ettevõtte parema kapitaliseerituse tagamiseks juhib Mattus ka uut ühe miljoni euro suurust investeerimisringi, milles osalevad ka Kristjan Kangro, Laidar Laos ja nõukogu liige Roger Alan Crook.

Kasumi saavutamiseks restruktureeritakse ettevõte, mille käigus koondatakse esialgsel hinnangul 23 töötajat. «Teeme lähinädalatel igakülgset koostööd oma meeskonna ja töötukassaga. Tegemist on äärmiselt raske, aga vajaliku sammuga, et viia ettevõte kasumisse, mis on kokkuvõttes parim meie klientidele,» ütles Kangro. Tema väitel pakub ettevõte koondatavatele omalt poolt 10 nädala töötasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles