Baltika hüvitist saavad väikeaktsionärid fikseeritakse 28. augustil

BNS
Copy
Baltika suletud Ivo Nikkolo esinduskauplus Suur-Karja tänaval
Baltika suletud Ivo Nikkolo esinduskauplus Suur-Karja tänaval Foto: Tairo Lutter

Baltika põhiaktsionäri poolt vähemusaktsionäridele kuuluvate aktsiate ülevõtmisega seoses hüvitist saama õigustatud aktsionäride nimekiri fikseeritakse 28. augusti tööpäeva lõpu seisuga.

Viimane kuupäev sisestamaks tehingukorraldus Baltika aktsiale nii, et aktsiad oleksid enne ülevõetavate aktsiate ja nende eest makstava hüvitise arveldamise kuupäeva investori väärtpaberikontol, on 24. august, teatas Baltika börsile.

Baltika aktsiate ja nende eest makstava hüvitise arveldamine on planeeritud toimuma 29. augustil või sellele lähedasel kuupäeval. Tehingu arveldamine toimub automaatselt ning aktsionärid ei pea selle teostumiseks omalt poolt samme tegema.

Baltika aktsionäride erakorraline üldkoosolek kiitis 27. juulil heaks Baltika aktsiate noteerimise lõpetamise Nasdaq Tallinna börsi Balti põhinimekirjas

Üldkoosoleku päevakorras oli Baltika ja KJK BLTK Holding OÜ vahel 26. juunil sõlmitud ühinemislepingu kinnitamine, vähemusaktsionäride aktsiate ülevõtmine ja Baltika aktsiate noteerimise lõpetamine. Otsus võeti vastu 48 758 078 häälega, mis moodustab 94,73 protsenti üldkoosolekul esindatud häältest.

Baltika põhiaktsionär KJK BLTK Holding OÜ ühendab AS-i Baltika endaga, võttes seejuures üle ka Baltika vähemusaktsionäridele kuuluvad aktsiad. Vähemusaktsionärid saavad rahalise hüvitise 0,08 eurot iga Baltika aktsia kohta.

Esmaspäeva pärastlõunal kauples Baltika aktsia Nasdaq Tallinna börsil 0,0798 euro tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles