Populaarne pealinna restoran sulges uksed

PM Majandus
Copy
Restorani Kolm Sibulat asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski.
Restorani Kolm Sibulat asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski. Foto: Kolm Sibulat

Armastatud restoran Kolm Sibulat sulges oma uksed Telliskivi tänaval, kuid seda ainult selleks, et avada need hoopis uues kohas.

Erinevaid rahvuskööke kombineeriv restoran Kolm Sibulat kolis Maakri kvartalisse, kus pakutakse alates tänasest elamusi uue kontseptsiooniga restoranis ja šampanjabaaris, mis valmisid koostöös Coop Pangaga.

Restorani asutaja ja peakokk Roman Zaštšerinski lausus, et uue restorani kontseptsioon on inspireeritud Londoni restoranidest, kus kohtuvad erinevate kultuuride toiduvalmistamise traditsioonid.

«Meie uus restoran pakub lisaks aeglasele toidunautimisele ka lõunamenüüd, kus valmistame kiiresti valmivat autentset Jaapani raamenit ning salateid,» rääkis Zaštšerinski. «Elegantsust ja erakordseid maitsenüansse lisab restoranile šampanjabaar, kus soovime pakkuda šampanjat taskukohasema hinnaga, kui Eestis seni harjutud.»

Ligi kümme aastat Telliskivi tänaval tegutsenud Kolm Sibulat pakub uuel aadressil ka värsket menüüd, mille jaoks soetati ka spetsiaalne köögitehnika.

«Varem kasutasime nuudlite tegemiseks klassikalist nuudlimasinat, uues restoranis hakkame aga nuudleid valmistama spetsiaalse Jaapani raamenimasinaga, mille abil valminud nuudlitel on ehtne aasiapärane tekstuur ja maitse,» selgitas Roman Zaštšerinski.

Restorani perenaine Jana Zaštšerinski lisas, et uues menüüs pööratakse suuremat tähelepanu ka taimsele toorainele ja toidutalumatustele, et keegi ei peaks maitseelamustest ilma jääma.

«Näiteks raamenit valmistatakse klassikaliselt nisujahust, kuid pakume ka gluteenivaba alternatiivi,» tõi ta välja.

Lisaks Kolmele Sibulale kuulub samadele kokkadest omanikele Roman Zaštšerinskile ja Igor Andrejevile ka 2009. aastast tegutsev restoran Moon Kalamajas.

Kolm Sibulat võtab aadressil Maakri 19/1 külalisi vastu alates 1. augustist. Ametlik avapidu peetakse septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles