Twitter saatis oma kuulsa linnulogo ametlikult pensionile

PM Majandus
Copy
Twitteri uus logo ettevõtte peakontori katusel
Twitteri uus logo ettevõtte peakontori katusel Foto: Noah Berger

X logo asendab Twitteri kuulsa linnulogo nüüd nii mobiilirakenduses kui ka hoone peakontoril, vahendab CNBC.

Mobiilirakenduse ikoon muutus reede hilisõhtul «X»-iks, mis on viimane etapp platvormi omaniku Elon Muski poolt selle kuu alguses väljakuulutatud ulatuslikust brändi muutmisest. Ettevõte võttis varem logo kasutusele veebis ja käivitas domeeni X.com, kuigi ka Twitter.com on endiselt kasutusel.

Musk, kes omandas platvormi 44 miljardi dollari eest eelmise aasta lõpus, kirjutas postituses, et ettevõte jätab peagi «hüvasti Twitteri kaubamärgiga ja järk-järgult ka kõigi lindudega». Üleminek Twitterilt X-ile peegeldab Muski nägemust muuta platvorm tema poolt nn kõikvõimalikuks rakenduseks.

Ta jagas laupäeval videot, kus suur uus X-logo särab ettevõtte peakontoril.

San Francisco linnaametnikud alustasid reedel ettevõtte suhtes uurimist, sest väidetavalt paigaldati märk ilma nõuetekohase loata, selgub ehitusinspektsiooni osakonna veebilehelt. Osakond esitas reedel kaks aktiivset kaebust kirjeldustega «Katusele ilma loata püstitatud ehitis» ja «Ebaturvaline märk» X-i peakontori aadressil.

Ühes kaebuses ütles linnaametnik, et nad käisid hoones ja palusid ettevõtte esindajatel pääseda katusele. Ametnikule ei võimaldatud juurdepääsu ja talle öeldi, et struktuur on «ajutine valgustatud märk ürituse jaoks».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles