Mart Võrklaev plaanib kaubanduskojaga tihedamat koostööd

BNS
Copy
Rahandusminister Mart Võrklaev
Rahandusminister Mart Võrklaev Foto: Kermo Benrot / Scanpix

Rahandusminister Mart Võrklaev soovib hakata Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esindajatega kohtuma regulaarselt paar korda aastas.

«Selline koostöövorm ennetaks bürokraatiasse takerdumist ja annaks nii ettevõtjatele kui ka ministeeriumile võimaluse oma seisukohti, edasisi plaane ja ettepanekuid kõige efektiivsemalt tutvustada,» kirjutas minister ühismeedias.

Kaubandus-tööstuskoda saatis rahandusministrile pöördumise, milles kurtis, et viimasel ajal on olnud juhtumeid, kus rahandusministeerium ei ole pika aja jooksul vastanud koja pöördumistele.

Võrklaev väitis, et nii see tegelikult ei ole. «Rahandusministeeriumi dokumendivahetus toimib korrektselt, kiri on kojale kohale jõudnud ning omavahel on koja esindajad seda nüüdseks ka ise tunnistanud. Olen valmis hea meelega Eesti Kaubandus-Töötuskojaga kohtuma, nagu olen kohtunud ka paljude teiste esindusorganisatsioonidega,» märkis minister.

Ta lisas, et ootab praegu kaubanduskoja tegevjuhilt olulisemate teemade püstitust, mida esimesel kokkusaamisel arutada. «Loodan, et juba õige pea õnnestub koja esindajatega laua taga kohtuda ning kohtumistest kujuneb püsiv ja sisukas koostöö, mis jääb kestma üle valitsustsükli,» lausus Võrklaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles