Tele2 leidis uue müügidirektori meditsiinisektorist

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Sten Argos.
Sten Argos. Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Tele2 värbas juhatuse liikmeks ning müügi- ja teenindusdirektoriks endise  Novel Clinicu tegevjuhi Sten Argose.

Tänavuse aasta alguses Novel Clinicu tegevjuhiks saanud Argos töötas varasemalt samuti erameditsiini sektoris, kus ta juhtis Confido müüki, teenuseid ja töötervishoiu valdkonda. Kokku on Argosel juhtimiskogemust üle 18 aasta, sealhulgas suurtes ettevõtetes nagu Eesti Energia, Cleveron, Omniva ja SEB.

Argose sõnul on tema eesmärgiks Tele2-s panustada telekommunikatsiooni valdkonda läbi andmete targa kasutamise ja kasvatada seeläbi klientide lojaalsust. «Et oleksime kliendil olemas juba enne, kui ta seda ise märkab ning pakkuda vajaduspõhiseid lahendusi,» selgitas Tele 2 uus müügidirektor.

Värskelt Tele2 uueks tegevjuhiks saanud Margus Nõlvaku sõnul toob Argos ettevõttesse uut hingamist. «Steni laiapõhjaline teenusettevõtete müügi, tootejuhtimise ja äriarenduse kogemus koos arusaamaga kaasaegse organisatsiooni tulemuslikkust juhtimisest toetab igati meie eesmärke ja väärtusi, lisades juurde värsket perspektiivi. Lisaks väärib suurt tunnustust Steni töö Estonian Business Schooli (EBS) juhtide arenguprogrammis, läbi mille panustab ta laiemalt Eesti juhtimiskultuuri arengusse,» ütles Nõlvak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles