Kuhu Ryanairiga sügisest Tallinnast lennata saab?

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas Foto: Mihkel Maripuu

Kui varem oli karta, et Iiri odavlennufirma Ryanair lendab Tallinnast talvehooajal vaid viide sihtkohta, siis tänaseks on selge, et sihtkohti on rohkem. 

Tallinna lennujaama kommunikatsioonispetsialist Jane Kallaste lausus, et neile teadaolevalt on Ryanairil talvises lennugraafikus lennud Tallinnast seitsmesse sihtkohta: Barcelona, Viin, Berliin, Bergamo, Treviso, Stockholm, London Stansted.

Ryanair teatas täna, et alustas ajaloo suurimat talvekampaaniat.

Ryanair teatas veebruari alguses, et lõpetab lennu­jaamatasude tõusu tõttu märtsi lõpus lennud Tallinnast seitsmel liinil ja jätkab lende vaid kaheksasse sihtkohta. Detsembris lõpetas odavlennufirma reisid Tallinnast Edinburghi ja Liverpooli.

Talvine lennugraafik pole aga lennufirmadel veel lukus ja näiteks Air Baltic andis kallaste sõnul juuni keskpaigas teada, et lisab oma talvegraafikusse otselennud Las Palmasesse.

Tallinna lennujaama talvehooaja lennugraafikus on Kallaste sõnul eelmise talvega võrreldes juures järgmised sihtkohad: Tenerife, Las Palmas, Malaga, Antalya, Ateena, Genf ja Tampere. «Lisaks saame uuel talvehooajal rõõmustada lisasageduste üle näiteks Istanbuli, Vilniuse, Oslo, Müncheni, Pariisi, Berliini ja Amsterdami liinidel» ütles ta. 

Talvisesse lennugraafikusse võib Kallaste sõnul tulla veel täiendusi ning lõplik talvine lennugraafik kinnitatakse augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles