Kirjanen ostis Sõõrumaalt kaks Tondi büroohoonet

BNS
Copy
Tammsaare 56 büroohoone
Tammsaare 56 büroohoone Foto: Erakogu / Andres Raudjalg

Urmas Sõõrumaale kuuluv arendusettevõte US Real Estate müüs Park Tondi kvartali kahe büroohoone omanikettevõtte Tammsaare Arenduse OÜ Raul Kirjanenile kuuluvale ettevõttele Biofuel OÜ.

Tehingu hind on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Tammsaare Arendusele kuuluvad Tammsaare 56 ja Sõjakooli 6 büroohoone. Pärast tehingut jääb US Real Estate kvartali arendajana hooneid edasi haldama ja sealset ehitustegevust koordineerima. Finantseerijana jätkab ka LHV Pank.

«Liigume Park Tondi arendusega järgmisesse etappi ja meil on ka edaspidi kavas kaasata investoreid kinnisvaraprojektidesse,» ütles US Investi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa pressiteates.

Tammsaare 56 on äsja valminud seitsemekorruseline liginullenergia büroohoone, kus on 7300 ruutmeetrit üüritavat pinda. Aasta lõpus valmib kvartalis veel muinsuskaitsealune Sõjakooli 6 büroohoone, kus on kahel korrusel kokku 1300 ruutmeetrit.

US Real Estate alustab järgmisena Park Tondi Residentside arendusega ning peagi rekonstrueeritakse Tondi tänava äärne ajalooline kasarmuhoone kaasaegseteks büroopindadeks.

US Real Estate on Sõõrumaale kuuluv kinnisvaraettevõte, mille portfellis on üle 130 000 ruutmeetri üüritavat pinda ja üle 200 000 ruutmeetri arenduses pinda. Ettevõttele kuulub äri-, haridus- ja spordikinnisvara, see arendab terviklikke äri- ja elukeskkondi, sealhulgas Rotermanni kvartal, Talsinki, Patarei Merekindlus, Golden Gate, Park Tondi.

Ettevõtte kinnisvaraportfelli koguväärtus on üle 300 miljoni euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles