Toidukullerid sõitsid Tallinnas laulupeo perioodil kokku üle nelja tiiru ümber maailma (1)

PM Majandus
Copy
Wolt toidukuller.
Wolt toidukuller. Foto: Michael Gstettenbauer / IMAGO / Scanpix

Kui laulupeo päeva esimene pool kulges kullerite jaoks rahulikus meeleolus, siis õhtuse padukaga saabus ka tellimuste kahekordne kasv, avaldas Wolt. Operatiivset väljakutset pakkus ka teetöödest tingitud liikluskorraldus.

Ükskõik kui suure rahvusliku tähtsusega laulu- ja tantsupidu eestlaste jaoks ei ole, siis toiduäpi kõige populaarsemateks toitudeks on ikkagi burger ja friikartulid. «Möödunud pühapäeva ilmaolud soodustasid selliseid tellimusi eriti, sest vihmase ilmaga kipuvad inimesed rohkem n-ö lohutustoitu tellima,» kommenteeris Wolti Baltikumi ajutine tegevjuht Mantas Lomsargis.

Vaieldamatult on restoranidest kõige enam tellitumaks toiduks juustuburger ja McDonalds’i Big Mac burger koos hapukoore ja friikartulitega. «Ka see on igati loogiline, sest hapukoor ja kartul on ju eestlase lemmik toidukombinatsioon,» naljatles Lomsargis.

Kõige tegusamad kuller-partnerid suutsid festivali ajal kohale viia üle 100 tellimuse. Enamus kasutas sõiduvahendina autot, kuid nende hulka, kes viisid üle 100 tellimuse sattus vihmasel päeval ka üks tubli rattur.

Burgerite kõrval olid populaarsed ka pitsa, kebab ja sushi. Kuna laulupidu on suursündmus, mida vaadatakse kogu perega, siis ei unustatud pisemaid toidunautlejaid ja telliti ka lasteeineid.

Laulupeo pühapäeva pikim tarne oli peaaegu 20 kilomeetrit. Lühim tarne oli 20 meetrit.

Kullerid sõitsid Tallinnas laulupeo perioodil kokku 172243 km, mis on üle nelja tiiru ümber maakera.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles