Õnneratta saatejuht töötas 18 aastat ilma palgatõusuta

Merike Lees
, majandusajakirjanik
Copy
Foto: Sony Entertainment Televison

Sony The Wheel of Fortune kaassaatejuht Vanna White pole väidetavalt 18 aastat palgatõusu saanud ja seegi palk oli viis korda väiksem kui kaassaatejuhil. 

White on enam kui neli aastakümmet koos kaassaatejuht Pat Sajaki (76) ja õnneratast keerutanud, kuid nüüd teatas Sajak, et läheb 41. hooaja lõpus pensionile.

White tahab aga jätkata ja peab läbirääkimisi uue lepingu ja palgatõusu üle. Tema viimane palgatõus oli väidetavalt 18 aastat tagasi, kuigi ta on selle aja jooksul saanud mõned lisatasud. Ta teenib 3 miljonit dollarit aastas, samas kui Sajak teenis viis korda rohkem, teatas Entertainment Weekly.

Sony Pictures Televisioni esindajad keeldusid seda kommenteerimast.

Selle kuu alguses teatas 76-aastane Sajak, et lahkub oma ametikohalt.

«Noh, aeg on käes. Otsustasin, et meie 41. hooaeg, mis algab septembris, jääb minu viimaseks,» jagas telenägu Twitteris.

Sony Pictures Televisioni mängusaadete töötajate väärtuspakumiste (EVP) juht Suzanne Prete kinnitas ka Sajaki eelseisvat pensionile jäämist ja märkis, et ta töötab järgmise kolme aasta jooksul sarjas konsultandina.

White ütles juba detsembris väljaandele People, et pole valmis õnneratast maha jätma.

«Ma ei taha sellele isegi mõelda. See on masendav,» ütles White.

White tunnistas ka, et on raske ette kujutada maailma ilma tema enda või Sajakita, kes mängusaadet võõrustaks. «Kõik seostavad õnneratast Pati ja Vannaga. Me oleme nagu Ken ja Barbie. Oleme kõigi kodudes olnud 40 aastat, nii et oleks imelik keegi teine seda teeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles