Hullemaks minna ei saa Musk kutsus Zuckerbergi aegade kalleimasse puurivõtlusesse (1)

Merike Lees
, majandusajakirjanik
Copy
Mark Zukerberg versus Elon Musk.
Mark Zukerberg versus Elon Musk. Foto: Mandel Ngan

Tesla tegevjuht Elon Musk esitas Facebooki asutaja Mark Zuckerbergile puurivõitluse väljakutse. Sellest saaks kõigi aegade kõige kallim lahing, mis tooks sisse üle miljardi dollari.

Ameerika Ühendriikide segavõitluskunstide edendamisega tegeleva ettevõtte Ultimate Fighting Championship (UFC) president Dana White ütles TMZ Sportsile, et rääkis mõlema miljardäriga ja et Zuckerberg võttis vastu Muski Twitteris välja pandud puurimängu väljakutse.

«Mark Zuckerberg küsis mult esimesena: «Kas ta mõtleb seda tõsiselt?»» ütles White. Kui promootor Muskilt seda küsis, kinnitas Tesla tegevjuht talle: «Jah, ma mõtlen seda surmtõsiselt.»

White sõnas, et ta on juba matši plaanimise «varajases staadiumis» ja keris üles põnevust, mida ta loodab, et kaklus tekitab.

See oleks läbi aegade suurim võitlus maailma ajaloos, suurem kui kõik, mis on kunagi toimunud.

Dana White 

«See oleks läbi aegade suurim võitlus maailma ajaloos, suurem kui kõik, mis on kunagi toimunud,» ütles ta. «See purustaks kõik tasulise vaatamise rekordid.»

Kahe tehnoloogiamiljardäri vahel on ka varem olnud ütlemist. Võitluse väljakutse tuli pärast seda, kui tulid teated, et Zuckerbergi Meta töötab Twitterile rivaali loomise kallal.

Kui tavaline UFC võitluse vaatamine maksab 80 dollarit, siis White lubas Muski-Zuckerbergi matši eest küsida 100 dollarit.

Eelmise kõigi aegade suurima tasulise vaatamine rekordi lõi Conor McGregori ja Floyd Mayweatheri 2017. aastal peetud matš, mis tõi tulu üle 600 miljoni dollari.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles