Praamijärjekord on Virtsus ligi kaks kilomeetrit pikk

BNS
Copy
Virtsu sadam
Virtsu sadam Foto: Sander Ilvest

TS Laevad andmetel on neljapäeva õhtul Virtsus parvlaevale pääsemist ootavate autode järjekord ligi kahe kilomeetri pikkune.

«Järjekord on 1,8 kilomeetrit pikk. Virtsu alevi lõpuni on 600 meetrit,» ütles BNS-ile TS Laevad Virtsu-Kuivastu liini teenindusjuht Vello Runthal. Ta prognoosis, et järjekorras seisvatel viimastel autodel tuleb Virtsu sadama kassani jõudmist oodata üle kolme tunni.

Runthal kinnitas, et kõik järjekorras ootajad viiakse üle Suure väina ja selleks sõidavad praamid kasvõi öö läbi. «Neil, kes seisavad järjekorras, soovitan varuda vett ja midagi süüa,» lausus Virtsu-Kuivastu liini teenindusjuht. «Kui kellegil on näiteks praamipilet südaöösel väljuvale laevale, siis soovitan pool tundi enne laeva väljumist sadamasse sõita. Virtsu sadama tagumises parklapooles on veel ruumi parkimiseks, kes tahab võib ka jalgsi praamile minna,» rääkis Runthal.

Virtsu-Kuivastu liinil lisaparvlaevana käigus olevat Regulat tabas neljapäeval juhtimissüsteemi tehniline rike ja alus ei saa mandri ja Muhumaa vahet sõita. «Loodame, et Regula tehakse korda. Kui Regula saab korda, oleks järjekord kahe tunniga otsas,» arvas Runthal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles