Suursaarte laevad teevad jaanipühadel lisareise

BNS
Copy
Parvlaev Piret
Parvlaev Piret Foto: Tairo Lutter

Eesti suursaared on saabuvate pühade ajal väga populaarsed reisisihtkohad ning seetõttu teevad parvlaevad inimeste saartele viimiseks ja toomiseks lisareise.

Saaremaale ja Muhumaale minejatele on sõiduplaanis 22. juunil nii Virtsust kui Kuivastust väljumised kell 22.50 ja kell 23.25 ning 00.00 Kuivastust ning 00.30 Virtsust, teatas transpordiamet. 25. juunil Kuivastu–Virtsu viimane väljumine on 23.25.

Nagu ka eelmistel aastatel, aitab jaanipäeva eel Suurt väina ületada lisaks Tõllule ja Piretile ka Regula, mis langes 8. juunil tehnilise rikke tõttu rivist välja. Nüüdseks on parvlaev Regula ameti teatel taas korras ja pakub leevendust pühade ajal mandri ja Muhu vahel sõitjatele.

Rohuküla–Heltermaa liinil tehakse 22. juuni ja 25. juuni õhtul lisareise vajaduse ilmnemisel.

«Sarnaselt eelmise aastaga oleme TS Laevadega kokku leppinud, et jaanipäeva nädalavahetusel lähtume põhimõttest, et lisareisidega viiakse kõik reisijad üle. Üldjärjekorras viibijatel soovitame jälgida väljumiste aegu TS Laevade kodulehelt, mida uuendatakse infoga jooksvalt,» ütles transpordiameti ühistranspordi korraldamise osakonna juhataja Andres Ruubas.

«Teiseks, oleme andnud TS Laevadele loa sadamatesse viivatel maanteedel reguleerida liiklust tekkivates järjekordades tagamaks, et kindlaks ajaks praamile tulevad reisijad pääsevad ohutult mööda üldjärjekorras ootavatest autodest ning hoidmaks ära liiklusohtlike olukordade tekkimise,» selgitas Ruubas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles