Starshipi pakirobotid hakkavad Bolti tellimusi laiali vedama

PM Majandus
Copy
Eestis võivad Bolti tellimusi hakata Starshipi robotid täitma juba sel aastal.
Eestis võivad Bolti tellimusi hakata Starshipi robotid täitma juba sel aastal. Foto: Starship Technologies

Isesõitvate kullerrobotite teenust arendav Starship Technologies ja Bolt alustavad koostööd, esimese sammuna hakkavad alates sellest aastast Starshipi robotid tegema Bolt Marketi ja Bolt Foodi tarneid.

Eestis alustatakse Bolt Marketi pilootprojektiga tõenäoliselt juba sel aastal, teatasid ettevõtted. Starshipi asutaja ja tehnoloogiajuht Ahti Heinla lisas, et koostöö täiustab mõlema ettevõtte pakkumist ning sünergia Bolti teenuste portfelliga aitab Starshipil laieneda uutele turgudele.

Starship tegutseb üle maailma enam kui 50 teeninduspiirkonnas. Kui 2022. aasta novembris tähistas Starship nelja miljoni kojukande ületamist, siis seitsme kuuga on ületatud ka viie miljoni kojukande piir.

«Nii Bolt kui ka Starship on loonud uuenduslikke tooteid, mis on muutnud inimeste liikumist ning kaupade ostmist ja kättesaamist linnades,» ütles Bolti tootejuht ja president Jevgeni Kabanov, lisades, et nüüd saavad ettevõtted need kaks teenust ühendada. Pikemas perspektiivis loodab Bolt Kabanovi sõnul koostööd laiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles