Spotify juht Harryst ja Meghanist: nad on petturid

PM Majandus
Copy
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Andrew Kelly / Reuters / Scanpix

Spotify juhtivtöötaja Bill Simmons kirjeldas prints Harryt ja tema abikaasat, Sussexi hertsoginnat Meghanit kui pettureid, kui paari koostöö striiminguplatvormiga eelmisel nädalal pealtnäha enne tähtaega lõppes, kirjutab USA populaarne investorite kanal CNBC.

Simmons nimetas paari ingliskeelse sõnaga grifters, mis tähendab inimesi, kes teevad teised kodanikud pettuse abil rahast lagedaks.

CNBC kirjutab, et Spotify nimetas Harry ja Meghani produktsioonifirmat Archewell Audio üle kahe aasta tagasi mitmeaastaseks partneriks. Koostöö pidi loodama inspireerivaid taskuhäälinguid.

Paraku jäi koostöö lühikeseks: ilmus vaid 12 episoodi, milles Meghan intervjueeris mitmeid külalisi, näiteks Serena Williamsit ja Mariah Carey'd.

Algul avaldati, et koostööleping on väärt umbes 20 miljonit dollarit.

«Spotify ja Archewall Audio on otsustanud koostöö lõpetada ja nad on koos tehtud saadete üle uhked,» teatasid firmad ühises avalduses.

See ei ole esimene kord, mil Spotify taskuhäälingute innovatsiooni- ja monetiseerimise juht Bill Simmons paari kohta sapiseid märkusi teeb. Varem on ta öelnud, et tal on piinlik Harryga Spotify platvormi jagada.

«Saatke see tüüp Kuu peale, ma olen temast nii väsinud,» ütles Simmons jaanuaris.

Simmonsil on vastuoluliste vaadete pärast varemgi pahandusi olnud, näiteks kõrvaldati ta vägivallateemaliste väljaütlemiste pärast 2014. aastal televõrgust ESPN.

Spotify keeldus Simmonsi öeldut CNBC-le kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles