Eurojackpoti 1,8 miljoni võitja: see on ikka liiga suur summa tavainimese jaoks (3)

Tarbija24
Copy
Eurojackpot.
Eurojackpot. Foto: Kanal 2

Aprillis Eurojackpoti 5+1 tabamusega 1 780 701,20 eurot võitund Lõuna-Eesti teenindusvaldkonnas töötav naine tunnistas pärast raha kättesaamist: «Võit tuli mulle suure šokina, see on ikka liiga suur summa tavainimese jaoks».

22. aprilli loosimisel suurima ning tol päeval ainsa selle tasemega võidu saanud pilet osteti internetist ning võit vormistati digitaalselt.

«Ma ei ole ikka veel päriselt aru saanud, kui suur see summa on ja ei mõtle sellele ka praegu, lasen endal lihtsalt selle teadmisega harjuda ja ei plaani isegi veel selle raha kulutamist,» tunnistas ta Eesti Loto töötajale.

Muidugi on naine sagedase lotomängijana alati võidust unistanud, kuid sellisest paari tuhande eurosest – et ei peaks palgapäevast palgapäevani elama ja oleks ikka väike rahavaru.

Naine räägib ka sellest, kuidas võidust teada sai. Eesti Lotolt saadud sms andis teada, et ta piletil on võit, kuid erinevalt tavapärasest ei olnud kirjas summat. Avas arvuti ja nägi oma pileti võidu all palju numbreid, pani isegi prillid ette, et komakohta uurida ning ei märganud esimese ähmiga isegi miljonit tähistavat number ühte kõige ees. Aga ikkagi jäi see võiduinfo naise jaoks pisut segaseks, kuni luges uudistest, et keegi võitis suure summa ja mõistis, et tema ongi see suurvõitja, kellest uudised räägivad.

Võidukas naine töötab teenindusvaldkonnas ja oma tööst ta lotovõidu tõttu loobuda ei kavatse, sest talle meeldib see töö.

Naise peres on juba täiskasvanud lapsed ja ka lapselapsed.

Lisaks on Eesti Loto teatel viimaste kuude jooksul Eurojackpotiga võidetud veel kolm suuremat võitu:

7. aprillil sai internetist ostetud piletiga 5+0 võidu Tallinnas elav ja laeval klienditeenindaja töötav naine, kes võitis 98 642, 40 eurot ning kes on küll sage Bingo loto mängija, kuid Eurojackpoti on varem ostnud vaid üksikud korrad. Võiduraha eest on naine juba soetanud uue auto, plaanib ka tütrega reisile minna.

26. mail võitis 5+0 taseme võidu 172 938,60 eurot Järvamaal põllumajandussektoris tegev mitmelapselise pere isa, kes on iganädalane lotomängija enda sõnul päris mitme piletiga, «sest suitsu ma ei tee ja sinna raha ei kulu». Mees oma igapäevategevusse võidusummat investeerida ei plaani, pigem aitab see ellu viia ammuse unistuse soetada kinnisvara välismaal.

6. juunil võitis Harjumaa mees 5+1 võidutaseme võidu 379 055,20 eurot, võidupilet on ostetud Tallinnast Nunne R-kioskist. Mehe enda sõnul ostis ta pileti spontaanselt taskus olevate müntide eest. Paljulapselise pere isa tegutseb kinnisvara valdkonnas ettevõtjana, tema sõnul on võidusumma mõistliku suurusega ja elu segi ei paiska. Võidusumma plaanib mees investeerida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles