Jaanipäeva eel on enamik Prisma kauplustest lahti ööpäev läbi

PM Majandus
Copy
Kristiine Prisma on jaanipäeva eel avatud ööpäevaringselt.
Kristiine Prisma on jaanipäeva eel avatud ööpäevaringselt. Foto: Tiit Mõtus / Prisma Peremarket AS

20.–22. juunil on kogu ööpäeva jooksul avatud kõik Prisma hüpermarketid ja Vanalinna supermarket Tallinnas.

Prognooside järgi kasvab neil päevil eriti grillimistoodete ja -tarvikute ning jookide müük.

«Kõige aktiivsemad päevad jaaniostudeks on vahetult enne jaanipäeva, kui kauplustesse tuleb tavapärasest rohkem rahvast. Kogu ööpäeva jooksul avatud kauplustesse saab jaani-ettevalmistusi tegema tulla kasvõi varahommikul või hilistel õhtutundidel ning vältida nii tihedat sagimist. Klientide varasem tagasiside sellele võimalusele on olnud väga positiivne,» ütles Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Ööpäev läbi on lahti Sikupilli, Kristiine, Rocca al Mare, Lasnamäe, Mustamäe ja Vanalinna Prisma Tallinnas, Sõbra Prisma ja Annelinna Prisma Tartus ning Narva Prisma.

Prisma hüpermarketite sortiment pakub võimalust varuda endale jaanipäevaks nii toiduaineid ja jooke, kui ka kõike muud suviseks tähistamiseks vajalikku – grillimistarbeid, päikese- ja sääsekaitsevahendeid, õuemänge, matkatarbeid, rõivad ja jalatseid. Värskelt renoveeritud Kristiine Prismas on samuti täiendatud mitmete nende kaubagruppide väljapanekut.

Jaanipäeval suureneb puuviljade müük

Jaaniaja kõige populaarsemad kaubad on grillimiseks sobivad lihatooted ja joogid nende juurde, kuid nende kõrval on koha sisse võtnud ka puu- ja juurviljad. «Arbuus on üks suviseid lemmikuid, aga ka ananass ja aastaringne lemmik banaan. Grillimiseks on hakatud tihti tegema valikuid kergemate toodete poolelt, ostes näiteks kanalihatooteid või kala,» märkis Niitaru. Tema sõnul on viimasel ajal sortimenti lisandunud järjest laiem valik grilljuuste ning veganšašlõkke.

Jookide osas tõi Niitaru välja alkoholivabade jookide müügi kasvu. «Alkoholivabade jookide tarbimine kasvab iga aastaga ning juurde on tulnud palju uusi valikuid ja maitseid. Sellel aasta alguses näitab meie müügistatistika taas 17 protsendi võrra kasvu alkoholivabade jookide kategoorias. Karastusjookide osas on tootjad tulnud turule mitme uue maitseveega, mida siinsed tarbijad on huviga proovima hakanud,» sõnas Niitaru.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 14 kauplust, Kauplustekett kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles