Armin Karu investeerimisfirma teenis suure kasumi

BNS
Copy
Armin Karu mängufilmi «Apteeker Melchior. Viirastus» esilinastusel Ülemiste Apollo kinos.
Armin Karu mängufilmi «Apteeker Melchior. Viirastus» esilinastusel Ülemiste Apollo kinos. Foto: Taavi Sepp / Scanpix

Armin Karu investeerimisfirma Hansaassets OÜ lõpetas mullu 30. juuniga lõppenud 2021/2022. majandusaasta enam kui 15,7 miljoni eurose kasumiga, aasta varem oli ettevõte aga 11,1 miljoni euroga kahjumis.

Müügitulu teenis Hansaassets mullu 59,4 miljonit eurot, mida on ligi 17,2 protsenti rohkem kui aasta varem, kui müügitulu oli 50,7 miljonit eurot, selgub Hansaassetsi majandusaasta aruandest. Samas süvenes 2021/2022. majandusaasta ettevõtte ärikahjum 554 188 eurolt 867 626 euroni.

Hansaassets soetas lõppenud majandusaastal finantsinvesteeringuid 18,6 miljoni euro eest ja kinnisvarainvesteeringuid 811 340 euro eest. Muu hulgas omandas ettevõte 25-protsendise osaluse ettevõttes Yook OÜ ning alustas Türil kaerajoogitehase ehitusega.

Järgmistel aastatel on ettevõttel plaanis teha täiendavaid investeeringuid sidusettevõttesse, mis on seotud Portugali kinnisvarainvesteeringutega. Samuti on plaanis täiendavalt investeerida Hispaania kinnisvarasse.

Mullu 30. juuni seisuga andis ettevõte tööd seitsmele inimesele, kellele arvestati töötasusid koos sotsiaalmaksudega kokku 100 538 eurot.

Hansaassets OÜ põhitegevusalaks on tehingud kinnisvara investeeringutega. Erinevate investeeringute teostamine, nende arendamine ja haldamine, kinnisvara rentimine ning sellega seotud tegevused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles