Kodumaine tanklakett Terminali avab Tallinn-Pärnu maanteel uue teenindusjaama

PM Majandus
Copy
Terminali uus teenindusjaam.
Terminali uus teenindusjaam. Foto: Terminal Oil Grupp

Terminal avas täna, 15. juunil, Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Nurmel kohvikuga teenindusjaama ning pakub seal mootorikütuseid lausa 10-sendise soodustusega.

«Terminali Nurme teenindusjaam on klientidele avatud olnud juba selle aasta veebruarist, kuid vana tanklahoone vajas värskendust ning alustasime opereerimiseks ülevõetud jaamas Terminalile omaste muudatuste sisseviimist,» kommenteeris Terminali tegevjuht Jörgen Õigus.

Nurme teenindusjaamas on uuenduskuuri läbinud kogu müügisaal ja kohvik. Klientidele pakutakse hommikumenüüd ning lõunabufeed. Samuti pakub teenindusjaam kogu Terminali tuntud kiirtoidu menüüd.

Teenindusjaam on avatud kella 6–23, kuid tankida on võimalik 24/7, tasudes muul ajal makseautomaadis. 

Lisaks mootorikütustele on võimalik rentida haagiseid, soetada kaminapuid ja kodugaasi, võtta välja sularaha ning soetada esmatarbekaupu.

Terminal jätkab jaamas ettevalmistustöödega, mis puudutavad selle autonoomsust. Nurme teenindusjaam on alates 2023. aasta sügisest autonoomne teenindusjaam, mis tähendab, et tavapärase elektrivarustuse katkemisel lülitutakse kuni 30 minuti jooksul ümber autonoomsele elektritoitele ning kütuste müük saab kriisiolukorras jätkuda.

Sellel nädalal avas Terminal oma esimese meretankla Toila sadamas ning lähiajal laieneb paadiomanike tankimisvõimalus veelgi, kui Terminal avab oma kümnenda sadamatankla Mehikoorma sadamas. Suve keskpaigas avatakse Valgamaa esimene Terminali teenindusjaam Tõrvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles