Kuhu kadusid Ryanairi lennud?

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas.
Ryanairi lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Aasta alguses teatas Ryanair, et lõpetab Tallinnast seitsmesse sihtkohta lendamise, põhjuseks tõi firma Tallinna Lennujaama tasude tõstmise. Praegu pakub Ryanair käimasolevaks hooajaks kaheksat sihtkohta, sügishooaega on praeguseks hetkeks kinnitatud viis sihtkohta. Kus liinid on?

Kui praegu on odavlennufirmal Ryanairil plaanis inimesi Tallinnast lennutada kaheksasse sihtkohta, siis sügishooajaks on paika pandud 5 sihtkohta. Lennujaam avaldab lootust, et ka ülejäänud 3 veel tulevad, Keskerakond aga kritiseerib valitsuse tegemata tööd. Ryanairi esindajaga ei õnnestunud Postimehel ühendust saada.

Tallinna Lennujaama turunduse- ja kommunikatsioonijuht Margot Holts kinnitas, et praegu pakub sügishooajaks Ryanair viit sihtkohta. Olemas on Milano, London, Barcelona, Veneetsia ja Stockholm. Kus on ülejäänud kolm? Holts ütles, et olukord, kus lennufirmad oma graafikuid täiendavad, on tavapärane – alles eile teatas Air Baltic uuest liinist. «On alust arvata, et Ryanairil lisanduvad ka Rooma, Berliin ja Viin,» ütles Holts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles