Uuring tõestas Kodukontoris töötajad ei magagi töö ajal

PM Majandus
Copy
Kodukontoris töö tegemine ei ole enamasti siiski jalad laual mõnulemine.
Kodukontoris töö tegemine ei ole enamasti siiski jalad laual mõnulemine. Foto: Marko Saarm/Sakala

Eesti juhtiv tööportaal cv.ee viis läbi uuringu, et teada saada, mida teevad inimesed kodukontoris. Selgus, et enamik töötajaid on vastutustundlikud ning täidavad oma tööülesandeid distsiplineeritult. Vaid napp kolmandik magab töö ajal.

Üle poole vastanutest kinnitasid, et nad pole kunagi tööajal magama jäänud. Vaid 30 protsenti vastanutest tunnistas, et nad teevad tööajal vahest uinakuid.

Kuigi mõned töötajad võivad tööpäevadel kiusatusele järele anda ja tööd vältida, jättes saamas tööka mulje, tunnistas vaid 40 protsenti vastanutest, et seda on harva juhtunud. 35 protsenti vastanutest ei ole kunagi sellist käitumist praktiseerinud.

Töö ajal ei korista

Kodu koristamine tööajal ei ole tavapärane: 32,8 protsenti vastanutest võtab koristamise ette väga harva oma tööajal, 23 protsenti vastanutest tunnistas, et seda juhtub mõned korrad kuus ja 24,2 protsenti väitis, et nad ei ole kunagi tööajal kodu koristanud ja teevad seda ikka väljaspool tööaega.

CV.ee värbamisjuht Kaire Kleesment rõõmustas uuringu tulemuste üle, öeldes, et Eesti töötajad on kodukontoris suurepäraselt kohanenud.

«Nad täidavad oma tööülesandeid täpselt ning näitavad üles vastutustundlikku käitumist, olles suurepäraseks eeskujuks,» märkis Kleesment.

Uuringus osales kokku 1220 töötajat erinevatest valdkondadest.

CV.ee uuring annab tööandjatele kindlustunde, et kodukontoris töötavad inimesed järgivad tööeetikat ning täidavad oma ülesandeid vastutustundlikult. See julgustab tööandjaid toetama ja edendama kaugtöö võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles