Lidl juurdehindlustest: iga müüja võib vabalt valida, kui suure marginaaliga ta tooteid oma kauplustes müüb (1)

Erkki Erilaid
Copy
Lidl Eesti ja Lidl Läti juhatuse liikme Alexandru Magi kinnitusel on Eesti piimatooted juba müügil Läti Lidli kauplustes.
Lidl Eesti ja Lidl Läti juhatuse liikme Alexandru Magi kinnitusel on Eesti piimatooted juba müügil Läti Lidli kauplustes. Foto: Kristaps Kalns

Ehkki toiduainete hinnad tõusid veel aprilliski aastavõrdluses 23 protsenti, loodab poeketi Lidl Eesti ja Läti juhatuse liige Alexandru Mag, et hullemast oleme juba läbi tulnud, samas tarbimine väheneb endiselt.

Poeketi ­ostuvaldkonna eest vastutav Mag lubab, et Saksa päritolu poeketti jõuab üha enam ka kohalikke tooteid.

Lidl avas mullu märtsis Eestis esimesed kauplused, kuidas on esimene aasta uuel turul läinud ja millised on edasised plaanid?

Enne aastaaruande ametlikku avaldamist me majandustulemusi kommenteerida ei saa, kuid oleme oma seniste arengutega Eestis väga rahul. Meil on praegu 12 hästi tööle hakanud kauplust. Just avati uus pood Rakveres, suvel teine kauplus Narvas. Laienemine jätkub, plaanis on rajada poed näiteks Saaremaale ja lisaks Tartule ka teistesse Lõuna-Eesti linnadesse.

Pärast esimeste kaupluste avamist on meie fookus nihkunud kohalike toodete riiulitele toomisele. Ükskõik kus turul me ei tegutse, peab igal pool kohalik kvaliteetne ja värske kaup riiulitel leiduma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles