FOTOD Politsei palub abi väidetava liiklusõnnetuse eest sularaha küsinud mehe leidmisel (1)

Aimur-Jaan Keskel
, majandusajakirjanik
Copy
Sularaha küsinud välismaalane ärritus pärast pealtnägija sekkumist. Poilitsei palub teada anda, kui kõnealust autot märkate
Sularaha küsinud välismaalane ärritus pärast pealtnägija sekkumist. Poilitsei palub teada anda, kui kõnealust autot märkate Foto: Tiina Kümmel-Klooster / Erakogu

Tallinna lähedal, Viimsi Grossi poe parklas küsis välismaalane vanemaealiselt kohalikult naiselt 500 eurot sularaha, kuna väidetavalt oli naine tema sõidukit kriimustanud. Naine ise kriimustamist ei täheldanud ning kahtlust lisas asjaolu, et tema autol polnud ühtegi märki liiklusõnnetusest. Liikluskindlustuse Fondi teatel kahju sellisel viisil ei korvata ja kohapeal midagi tasuma ei pea.

Juhtumit pealt näinud Tiina Kümmel-Klooster kirjeldas olukorda eile avalikus Facebooki grupis «Pirita elanikud». Ta kirjutas, et läks poodi ja märkas, et närvilised välismaalase välimusega mehed väljusid Šveitsi numbrimärgiga autost ja läksid teise auto juurde.

«Sisetunne ütles, et midagi on siin valesti ja otsustasin jääda asja jälgima. Teises autos oli vanem proua. Nägin, et üks tõmmudest meestest läks proua auto juurde ja kukkus seal närviliselt kätega vehkima. Panin igaks juhuks kaamera tööle,» kirjeldas Kümmel-Klooster.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles