Tallinnas sulgeb uksed kohvik ja pagariäri Aurora B

Katre-Liis Võhma
, Suvereporter
Copy
Pagariäri saab viimast korda külastada 22. juunil
Pagariäri saab viimast korda külastada 22. juunil Foto: Erakogu / Aurora B

Ligi 7 aastat tegutsenud pagariäri Aurora B sulgeb 22. juunil oma uksed. Kohvikus pagari, kondiitri ja kokana töötanud omaniku Kristiina Normaku sõnul ei jaksa nad koos Mari-Liis Lipuga lihtsalt enam äriga jätkata.

«Pikka aega oleme teinud, nüüd on kohvik oma aja ära elanud,» ütles ta, «kliendid olid toredad, nende pärast tegimegi.»

Äri oligi inimeste hulgas palavalt armastatud, mistõttu kui pagarikoda oma sulgemisest  sotsiaalmeedias teatas, olid nii mõnedki kliendid mures küpsetistest ilmajäämise pärast.

«Tõesti on kahju, minu ja kolleegide lemmikkoht. Kui teie geniaalne pagar/kondiiter kuskile uude kohta edasi liigub, võiks teada anda, ma võtaks sappa kohe. Nii häid küpsetisi, kui teil, ei ole kuskil mujal,» kommenteeris pagariäri üks klientidest ettevõtte Facebooki postitust.

Normaku sõnul oli tegu füüsiliselt väga raske tööga, mistõttu jaksu sama innukalt kui alguses jätkata lihtsalt enam ei olnud. Sel põhjusel ta ka lähiajal klientide õnnetuseks samal ametil jätkata ei kavatse.

Koidu tänava ja Virmalise tänava nurgal asuv kohvik avas oma uksed 2016. aastal, tegutsedes kokku 7 aastat. Pagariäri saab veel viimast korda külastada 22. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles