1Partner: L’Ermitage'i ja L’Embitu hotellitehing saadab välisinvestoritele hea signaali

BNS
Copy
Hotell L`Embitu.
Hotell L`Embitu. Foto: Konstantin Sednev

Tallinna südalinnas asuvate hotellide L’Ermitage ja L’Embitu müügitehing ja liitumine üleilmse hotelliketiga Accor saadab välisinvestoritele Eesti ärikeskkonna kohta värske positiivse sõnumi, leiab tehingut nõustanud 1Partner Advisory juhtivpartner Mihkel Pärtel.

 

«Sellises mastaabis tehing hotellidega paistab silma mitte ainult Eesti, vaid ka kogu Baltikumi vaates. Kui ärikinnisvara turul on viimased pool aastat olnud üpris vaiksed, siis endiselt kehtib vana tõde, et heale kaubale leidub alati ostja,» kommenteeris Pärtel pressiteates.

Tema hinnangul toob Accori tugev kohalolek Eestis turule tervislikku konkurentsi juurde ja suurendab välisinvestorite huvi kogu piirkonna vastu. «Hotellindus, aga ka turismisektor laiemalt on mitmest järjestikusest kriisist läbi tulnud ning püsib investorite jaoks atraktiivne,» lisas Pärtel.

Tehingu järel kuuluvad L«Ermitage ja L»Embitu hotellide hooned küll eestimaise ehitusettevõttega Hausers seotud ärimeestele, kuid alates 1. juunist liituvad hotellid maailma ühe suurima hotelligrupi Accor portfelliga, laiendades grupi võrgustikku Eestis ja regioonis. L«Ermitage ja L»Embitu hotelle hakkab opereerima Eesti ettevõte Duco Hotels, kes jätkab ka 2019. aastal avatud 190 toaga Ibis Tallinn Center hotelli opereerimist.

Hotell L«Embitu on 2020. aastal Lembitu tänavale ehitatud 125 toaga neljatärnihotell. L»Ermitage hotell asub Toompuiesteel ja hakkas külalisi vastu võtma 2004. aastal. Tegemist on samuti neljatärnihotelliga, mille hoone renoveeriti viimati 2014. aastal ning seal asub 122 numbrituba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles