Coop Pank tõstis aastase tähtajalise hoiuse intressimäära 5 protsendini

PM Majandus
Copy
Keskmine pension kasvas selle aasta teises kvartalis 715 euroni.
Keskmine pension kasvas selle aasta teises kvartalis 715 euroni. Foto: Sille Annuk

Kodumaine Coop Pank tõstis nii era- kui ka äriklientidele aastase tähtajalise hoiuse intressi 5 protsendini, mis on praegu Eestis tegutsevate pankade seas kõrgeim tähtajalise hoiuse intressimäär.

Coop Pank pakub 5-protsendilist intressimäära 12–17-kuulise tähtajaga hoiustele. Intressimäär kehtib nii olemasolevatele kui ka uutele era- ja äriklientidele kuni 24. juunini. Coop Pank pakub samal ajal ka ülejäänud 1–24 kuu pikkustele tähtajalistele hoiustele turu kõrgeimat tootlust. Alates 25. juunist hakkab kehtima taas tavapärane hoiuste hinnakiri.

«See on kõrgeim hoiuseintress Eesti pankades pärast riigi üleminekut eurole. Tähtajaliste hoiuste intresside tõstmisega uuele rekordtasemele tahame juhtida inimeste tähelepanu, et rahale on tekkinud taas hind ja praegu on mõistlik panna oma vaba raha riskivabalt tähtajalisele hoiusele tulu teenima,» ütles Coop Panga finantsjuht Paavo Truu.

Kuni 500 000 euro suuruse tähtajalise hoiuse saab avada iseseisvalt Coop Panga internetipanga vahendusel. Suuremate hoiuselepingute sõlmimiseks tuleb võtta ühendust kliendihalduriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles