Tallinna Vee üldkoosolek kinnitas dividendi

BNS
Copy
Tallinna Vesi.
Tallinna Vesi. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Vee aktsionäride korraline üldkoosolek kinnitas neljapäeval otsuse maksta ettevõtte mullusest 8,4 miljoni euro suurusest kasumist dividendidena 6,6 miljonit eurot ehk 0,33 eurot aktsia kohta.

Dividendid makstakse aktsionäridele välja 28. juunil. Dividendiõiguslike aktsionäride nimekiri fikseeritakse 20. juuni arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga, millest tulenevalt on aktsiatega seotud õiguste muutmise päev ehk ex-päev 19. juuni, teatas Tallinna Vesi börsile.

Lisaks kinnitati ettevõtte 2022. aasta majandusaasta konsolideeritud aruanne ning kutsuti volituste tähtaja lõppemise tõttu nõukogust tagasi Allar Jõks ja valiti tema asemele uueks sõltumatuks nõukogu liikmeks Gerli Kivisoo. Seoses Allar Jõksi tagasikutsumisega nõukogust lõpevad 1. juunist tema volitused ka auditikomitee liikmena.

Gerli Kivisoo on vandeadvokaat ja Eesti Advokatuuri liige alates 2005. aastast, kes on spetsialiseerunud väärtpaberituruõigusele, ühinemis- ja ülevõtmistehingutele ja äriühinguõigusele. Gerli Kivisool on LLB õigusteaduse kraad, mille ta omandas Tartu Ülikoolis 2004. aastal. Ta on kogu oma karjääri jooksul tegutsenud õigusnõustajana.

Alates 2018. aastast on Gerli Kivisoo tegutsenud Advokaadibüroo Ellex Raidla partneri ja juhatuse liikmena. Ta on erinevates rollides nõustanud enamikku Eesti emitentide esmastest või teisestest avalikest pakkumistest ja noteerimistest, aga nõustanud ka arvukalt rahvusvahelisi kapitaliturgude tehinguid, millel on puutumus Eestiga. Samuti tegutseb ta Nasdaq Tallinna Börsi alternatiivturu First North ametliku nõustajana ning ASi Ridge Capital nõukogu liikmena. Gerli Kivisoo ei oma ühtegi positsiooni ega ka otsest või kaudset osalust ASis Tallinna Vesi.

Kivisoo volitused algavad 2. juunist.

Oma hääle andis koosolekul kokku 27 aktsionäri, kelle häältega on esindatud 15 215 239 häält 20 miljonist ehk 76,08 protsenti kõigist aktsiatega esindatud häältest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles