FOTO ⟩ Lidl avas Eestis kaheteistkümnenda kaupluse (1)

Tarbija24
Copy
Lidli kauplus avamine Rakveres.
Lidli kauplus avamine Rakveres. Foto: Lidl

Toidukaupluste kett Lidl avas täna Rakvere vallas uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti üle viie miljoni euro, on Lidlil Eestis juba kaheteistkümnes.

Uus Lidli pood avati hommikul lindilõikamisega, millest võtsid osa Rakvere vallavanem Maido Nõlvak, Rakvere linnapea Triin Varek, ehituse projektijuht Ivan Roos, Lidl Eesti piirkonnajuht Merlin Loorits ja poejuhataja Olga Vernik. Varakult olid kohale saabunud ka ootusärevad kliendid, kellele tehti avamise puhul eripakkumisi.

Lidl Eesti piirkonnajuhi Merlin Looritsa sõnul toob kaupluse avamine Rakverre 20 hästitasustatud töökohta.

Rakvere vallavanema Maido Nõlvaku sõnul on suure kaupluseketi lisandumine piirkonda igati tervitatav. «Sinna, kus avatakse uusi kaupluseid, tuleb ka külalisi ja uusi elanikke,» ütles Nõlvak.

Lidli teatel on nende Rakvere valla kauplus ehitatud EDGE ehitussertifikaadi nõudeid järgides ja kasutab ainult roheenergiat. 1438-ruutmeetrise müügisaaliga hoone juurde kuulub 149 parkimiskohaga parkla, millest kolm kohta on liikumispuudega inimestele ja kaks parkimiskohta peredele. Ratturitele on parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta.

Kliendid saavad uude kauplusesse tagastada nii taarat, pappi, plastikut kui ka patareisid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles