Selgus Eesti parim juht, vaata, kes jäi teiseks

PM Majandus
Copy
Vabariigi aastapäeval pälvis Eesti parimaks juhiks tunnistatud Veiko Veskimäe president Alar Kariselt Valgetähe IV klassi teenetemärgi.
Vabariigi aastapäeval pälvis Eesti parimaks juhiks tunnistatud Veiko Veskimäe president Alar Kariselt Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Foto: Madis Veltman

Pärnu juhtimiskonverentsil kuulutati välja tiitli Parim juht 2023 võitja ning tema kõrval finaali jõudnud ja napilt teiseks jäänud juht.

Äripäeva, personalijuhtimise ühingu PARE ja Eesti tööandjate keskliidu korraldatud konkursil tunnustuse pälvinud Veskimäe inspireerib isikliku juhiteekonna, ambitsiooni ja selle ellu viimise ning sektori uuendamisse ja kogukonna ellu panustamisega.

Veiko Veskimäe kõrval jõudis finaali Selveri pikaaegne juht Kristi Lomp.

Tunnustuse üle andnud ja žürii liige, LHV Grupi juhatuse esimees Madis Toomsalu sõnul oli võitja selgitamine äärmiselt keeruline. Veskimäe avaldas žüriile muljet ja inspireeris oma ettevõtte üles ehitamise teekonnaga. Tegemist on uue põlvkonna teede-ehitusettevõttega, mis on viimase kümnendi jooksul kasvatanud oma käivet 15 korda. Sellist arengut ei saavuta ilma suurelt mõtleva ja erakordse juhita.

Verston võitis eelmisel aastal nii Äripäeva Järvamaa, taristuehitajate kui ehitusettevõtete TOP-id. 13 aastat tagasi asutatud ettevõtte käive oli tunamullu 69 miljonit eurot ja ärikasum 2,6 miljonit eurot. Ettevõte annab tööd enam kui 300 inimesele.

Kohaliku elu edendajana pälvis Veiko Veskimäe tänavu presidendi Valgetähe IV klassi teenetemärgi, samuti on talle omistatud Järvamaa teenetemärk maakonnale osutatud teenete ja saavutuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles